Text

WIE IS BEATE
Mijn naam is Beate van der Molen. Hart voor Hormonen coach. Ik ben 54 Jaar, gelukkig getrouwd en moeder van twee kids.
Eigenlijk ben ik al sinds jaar en dag freelancer. Lange werkdagen, volle weken, hartstikke leuk allemaal maar geen goede basis voor een gezond lijf en happy hormonen.
Als ik dan weer een week uitgeput op bed lag, totaal gevloerd en down,  kon ik altijd weer terugvallen op gezonde voeding en mindfulness. En elke keer verbijsterde het me weer dat het lichaam zo fantastisch in staat is zichzelf te herstellen als je haar goed voedt en liefde geeft.
Zo mooi! Dat dit mij heeft doen besluiten hier mijn levenswijze van te maken.
Geen pieken, geen dalen. Geen vage klachten meer. Heerlijk stabiel genietend van het leven. Wie wil dat niet..

 

Ik werk volgens de reset je hormonen methode van Francisca v.d. Berg.